Betaling

Je kunt bij ons op diverse manier je studs afrekenen, hieronder staan alle mogelijkheden uitgelegd.

iDeal

Bij Studs.nl betaal je heel eenvoudig en vertrouwd met je eigen bank via iDeal (voor Nederland).
Kies onderaan bij de betaalwijzen voor “iDeal”, kies in het volgende scherm je eigen bank en log in met je bankgegevens.
Als naam begunstigde wordt “Stichting Derdengelden Sisow” opgegeven. Dit is de partij waar Studs.nl mee samenwerkt om de iDeal transactie veilig te laten verlopen.
Na betaling via iDeal kom je terug op de site en is je bestelling bij ons ontvangen, wij gaan dan direct aan de slag om de studs zo snel mogelijk bij jou te bezorgen.
Op werkdagen voor 16.00 uur met iDeal besteld, de volgende dag in huis.

Overschrijven

Je kunt er ook voor kiezen om zelf het bedrag over te schrijven naar onze bankrekening.
Deze optie wordt voornamelijk gekozen door onze buitenlandse klanten (België, Luxemburg en Duitsland).
Onze bankgegevens zijn:
Bank: Rabobank
Rekeningnummer: 304 4461 06 t.a.v. Studs.nl
IBAN: NL75RABO0304446106
BIC: RABONL2U

Zodra wij het geld hebben ontvangen op onze rekening zullen we de bestelling afhandelen en de producten opsturen naar het opgegeven adres.

PayPal / Credit Card

Bij Studs.nl kun je ook eenvoudig en vertrouwd betalen met je PayPal account, kies hiervoor onder in het afrekenscherm voor de optie PayPal. Je wordt hierna geleid naar de PayPal website waar je kan inloggen met je PayPal gegevens.
Het is ook mogelijk om je bestelling te betalen met je Creditcard. Kies hiervoor ook de optie PayPal. De Creditcard betaling wordt afgehandeld door Paypal.

Voor vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice via support@studs.nl of op werkdagen tussen 9.00 – 17.00 uur op +31 (0)10 71 71 0 71.